Deltagare

Fredrik Björeman @bjoreman

Fredrik Björeman

Fredrik livnär sig på att skriva kod och roar sig med att springa eller delta i poddradioprogram som detta, Kodsnack, Björeman // Melin och Appsnack. Han hävdar bestämt att det inte är fråga om något missbruk.

Cenny Davidsson @cennydavidsson

Cenny Davidsson

Cenny är utvecklare och behöver bara ett år för att skaffa sig fem års erfarenhet av språk som intresserar honom.

Martin Gunnarsson @gunnarsson

Martin Gunnarsson

Martins superkraft är att få saker ordentligt och effektivt gjorda, och inte sällan prydligt organiserade och färgmatchade på samma gång. Martin kan också höras som det högra M:et i podden M vs M.

Peter Holm

gsdfsd

Peter är ytterligare en kodperson, som populärkulturellt specialiserat sig på allt som ingen annan gillar. Myndigheterna varnar att han kan vara farlig, då han spelar rollspel.

Jakob Kallin

Jakob älskar populärkultur i allmänhet men har skönlitteratur som akilleshäl. Beskrivningar av vad han gör för att tjäna pengar begränsas till hans hemsida.

Stefan Kallin

Stefan Kallin

Stefan har jobbat med allt från skrivbord till robotar och styrsystem, och hinner även spela ett och annat spel.

Joacim Melin @joacim

Joacim arbetar till vardags IT-ansvarig inom Linux, Mac OS X och vissa Windows-baserade system som exempelvis Exchange Server och Sharepoint. Han bor mellan Stockholm och Norrtälje, avskyr att motionera och ägnar sig hellre åt att pyssla med sin samling Amiga-datorer, skriva bloggposter på Macpro eller Retrodatorer eller delta i Björeman // Melin. Han är också redaktör för tidningen Datormagazin Retro.

Jacob Michelsen

jacob2

När Jacob inte pratar film sätter han häftiga projekt med oväntade blandningar av hård- och mjukvara på ett interaktivt institut.

 

Jack Nutting @jacknutting

Jack är utvecklare och ibland kanske musiker som, förutom lite inhopp i svenska poddar som denna, även deltar regelbundet i Retro computing roundtable.